Joksimus

Najlakši način da upoznate ostale članove foruma i da oni upoznaju vas

Joksimus

Postby Joksimus » Sun Jun 16, 2013 10:18 pm

Pozdrav svima, moje ime je Jovana, i tek što sam stigla na forum po pozivu facebook profila Fotografski Kutak.
Nadam se da će forum ubrzo zaživeti i da neće doživeti sudbinu mnogih koji su se ugasili s pojavom društvenih mreža i sličnih "ubica komunikacije".
Došla sam pre svega da bih dobila nešto više od "lajkova" i "šerova". :geek:

Osoba sam koja je potpuno neopterećena tehnologijom, kao i potpuno operisana od iste, pa nemojte da se iznenadite ako po forumu budete viđali neka možda čudnovata pitanja postavljena od strane mene - još jedan od razloga zbog kojih sam ovde, da saznam i da naučim ono što ne znam.

Iako mi sve te opcije photoshopova i fotoaparata nisu jača strana, apsolutni sam zaljubljenik u fotografiju i to je jedina stvar kojom želim da se bavim, pomoću koje ću moći da putujem, upoznajem svet, i nadam se finansiram sebe.
Omiljene oblasti: Umetnička i dokumentarna fotografija. Možda malo više dokumentarna, svo to preglabanje oko toga šta je umetnost a šta ne mi zadaje glavobolju u poslednje vreme :lol:

Imam nagrada na konkursima i izlaganja fotografija iza sebe, ne nameravam da stanem, već osećam kao da tek hvatam zalet.
Tek nedavno, pre oko mesec i po dana, dobila sam priliku da u ruci držim (svoj) prvi dslr, Nikon D3100. Još uvek smo u fazi upoznavanja, ali nam već sada ide super :geek:
Samim tim, uletela sam u taj neki svet objektiva, svetlomera, reflektora, pozadina... koji me je na prvu loptu prestravio, ali sam ipak rešila da to ne utiče previše na mene, već da nastavim svojim putem, a usput da naučim ono neophodno i sve ono što me zanima.
Tako da - spremite se za gomilu pitanja i hvala unapred svima na forumu! :D
User avatar
Joksimus
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 16, 2013 3:31 pm

Re: Joksimus

Postby iggypop84 » Sun Jun 16, 2013 11:01 pm

Dobrodošla na forum!
iggypop84
 
Posts: 191
Joined: Sat Jun 15, 2013 8:10 pm


Return to Predstavljanje novih članova

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron