VAŽNO - Pravila foruma

Upute za aktiviranje članstva i pravila foruma - molimo pročitati

VAŽNO - Pravila foruma

Postby Administrator » Fri Jun 14, 2013 1:47 pm

Fotografski forum okuplja sve ljubitelje fotografije: profesionalce, amatere, foto entuzijaste, slučajne prolaznike, kolekcionare... Forum ima samo dva glavna pravila na koja se svode sva ostala pravila. Oba dva pravila foruma su vrlo jednostavna: POŠTOVANJE i KOLEGIJALNOST među članovima foruma. Nepoštovanje i nekolegijalnost među članovima rezultirati će trajnim gubitkom članstva na forumu!

Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na vjerskoj, nacionalnoj, seksualnoj ili bilo kakvoj drugoj osnovi. Za takve stvari ide trenutni i trajni ban bez suvišnih rasprava.

Članovi foruma smiju postavljati na forum erotske fotografije umjetničkog karaktera, no najstrože je zabranjeno postavljanje vulgarnih i pornografskih sadržaja ili poveznica na iste sadržaje. I tu vrijedi pravilo o trajnom banu bez suvišnih rasprava.
Erotska fotografije umjetničkog karaktera nije primarna grana fotografije kojom se bavi ovaj forum, no zastupljena je jednako koliko i sve druge grane fotografije. Ukratko, može se dogoditi da na bilo kojem dijelu foruma naiđete na erotsku fotografiju umjetničkog karaktera. Ukoliko Vas to smeta ili vrijeđa molimo Vas da se ne registrirate na forum i da ga ne pretražujete.

Na forum možete stavljati svoje i tuđe fotografije, no uvijek se moraju poštovati autorska prava. Za svaku fotografiju mora biti jasno tko je autor, odnosno vlasnik autorskih prava. Odgovornost za povredu autorskih prava snosi onaj član foruma koji je postavio fotografiju na forum.

Članovi foruma mogu na forumu prodavati ili mijenjati svoju opremu, reklamirati se kao fotografi, modeli, vizažisti… u zato predviđenom forumu postavljajući male oglas iz usluge. Strogo je zabranjeno reklamirati pravne osobe (forme, obrte, komercijalne Internet stranice…). Ukoliko Vam je potreban komercijalni oglas prethodno nas kontaktirajte.


Fotografski forum pokrenut je u najboljoj namjeri kako bi se okupljali fotografi i ljubitelji fotografije te razmjenjivali svoje stavove, iskustva, metodologiju rada, fotografske tehnike, općenito znanje o fotografiji…
Sadržaj ovog foruma dostupan je javnosti isključivo u informativne i edukativne svrhe te vlasnici, administratori i moderatori foruma ulažu razumne napore kako bi se osigurala pouzdanost, točnost i redovitost ažuriranja informacija objavljenih na ovom forumu.
Vlasnici, administratori i moderatori foruma zadržavaju pravo izmjene sadržaja ili funkcioniranja ovog foruma u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.
Vlasnici, administratori i moderatori foruma odriču se odgovornosti za bilo kakve netočnosti, nedostatke ili propuste u sadržaju objavljenom na ovom forumu. Nadalje, vlasnici, administratori i moderatori foruma ni u kojem slučaju ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitke ili troškove koji mogu nastati kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe podataka dostupnih na ovim web stranicama.
Za sve sadržaje ovog foruma u tekstualnom, fotografskom, video, audio ili bilo kojem drugom obliku odgovaraju isključivo autori istog sadržaja, odnosno osobe koje su postavile isti sadržaj na forum.
Vlasnici, administratori i moderatori foruma ni na koji način ne odgovaraju za sadržaj drugih web stranica preko kojih korisnik može pristupiti ovom forumu ili drugih web stranica povezanih s njim, niti za bilo kakav gubitak podataka ili prihoda koji su posljedica uporabe web stranica s kojima ovaj forum može biti povezan. Nadalje, Vlasnici, administratori i moderatori foruma ne preuzimaju odgovornost za privremenu nedostupnost foruma koju su uzrokovali tehnički problemi.


Registracijom na forum novi članovi prihvaćaju sva navedena pravila. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima, molimo Vas, nemojte se registrirati na forum.
User avatar
Administrator
 
Posts: 6
Joined: Tue Jun 04, 2013 10:21 pm

Return to VAŽNO - Registracija novih članova i pravila foruma

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron